De Persgroep neemt Spaargids.be over

Uitgever De Persgroep Publishing neemt de website Spaargids.be over. Dat meldt De Persgroep in een persbericht.

Spaargids.be is een populaire vergelijkingssite voor bank- en verzekeringsproducten. Er is ook een Franstalige evenknie Guide-Epargne.be.

Spaargids.be werd in 2006 opgericht door Kristof De Paepe en is intussen uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke financiĆ«le vergelijkingssite in BelgiĆ«. De Persgroep Publishing neemt 100 procent van de aandelen over. De Paepe gaat aan de slag bij de uitgever, waar hij zal “instaan voor de verdere groei en het maximaal ontwikkelen van nieuwe producten”.

“De bestaande aanpak van Spaargids.be blijft behouden en dankzij de ondersteuning van De Persgroep gaan we nieuwe productvergelijkingen en bijkomende tools kunnen lanceren, met een snelheid en visibiliteit die tot voorheen niet mogelijk was”, zegt De Paepe.

De website wordt ondergebracht binnen de afdeling Online Services waartoe ook de websites Vacature.com, RegioJobs.be en Tweakers.net behoren.